Om oss

Vi som driver Groovy Garden AB

Med ett stort intresse för den moderna människans gröna liv vill vi genom gediget och professionellt kunnande, en stor portion kreativitet och inte minst genom en rejäl nypa nyfikenhet utveckla vår verksamhet med stolthet – in i framtiden.

Kontakta oss

David Söderberg

Som trädgårdsingenjör utbildad vid Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp, har David Söderberg en bred erfarenhet och kompetens inom trädgårdsbranschen.

Han har arbetat med allt från trädgårdsdesign och odling av växter och träd till rådgivning och experthjälp för att skapa vackra och livskraftiga trädgårdar.

Med en passion för att skapa estetiskt tilltalande och hållbara trädgårdar, hjälper han gärna till att ge kunderna den bästa servicen och kvaliteten.

Se webbshop

Irina Minow Söderberg

Irina Minow Söderberg är en utbildad trädgårdsmästare genom Säbyholms trädgårdsutbildning i Stockholm. Hon har även en akademisk bakgrund inom språk- och litteraturvetenskap från Lviv universitet.

Med en bred kompetens och bred erfarenhet inom både trädgård och språk, har Irina en unik förmåga att förstå och förmedla komplexa trädgårdsprojekt på ett lättförståeligt och estetiskt sätt.

Hon är en passionerad trädgårdsmästare med ett öga för detaljer och en känsla för balans och proportioner. Irina är också en duktig rådgivare och strävar alltid efter att leverera den bästa service och kvalitet till sina kunder.

Bli företagskund