Bli företagskund

Företagstjänster för hållbara miljöer

På Groovy Garden erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för företag och entreprenadprojekt. Vårt mål är att hjälpa er att skapa en hållbar och vacker miljö för era anställda, kunder och besökare.

Kontakta oss

Plantskoleväxter till projekt

Vi erbjuder ett brett utbud av plantskoleväxter av högsta kvalitet, valda utifrån era projektbehov. Vi jämför alltid olika storlekar och kvaliteter och väljer den odlare som för tillfället har den bästa produkten för ert projekt.

Planteringstjänster, skötselavtal och beskäring

Vi erbjuder allt från plantering till skötsel och beskäring av era träd och buskar. Vi kan skräddarsy ett skötselavtal för att säkerställa att era trädgårdar alltid ser fräscha ut.

Projektering av offentliga ytor

Vi hjälper er att planera och skapa offentliga ytor som är estetiskt tilltalande och funktionsdugliga för era anställda och besökare.

Restauranger och butiker

Vi erbjuder tjänster för att skapa en grön och trivsam miljö inom restauranger och butiker. Vi kan hjälpa till med val av växter, plantering och skötsel för att skapa en unik och inbjudande miljö.

Trädgårdsdesign och trädgårdsanläggning

Vi erbjuder trädgårdsdesign och anläggningstjänster för företag och entreprenadprojekt. Vi kan hjälpa till med allt från planering till genomförande för att skapa en unik och vacker trädgård.

Groovy Garden AB

Steninge Slottsväg 141
195 91 Märsta

kontakt@groovygarden.se
Tel: 08 – 59 25 27 01

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.