Välkommen till Trädgårdsmästeriet

Välkomna till vår trädgårdsbutik och handelsträdgård i Stenladan vid Steninge slottsby.
Vi har öppet hela året inomhus.

Vårt unika Trädgårds-Showroom för de absolut bästa trädgårdsväxterna öppnar i och med vårens antågande!

Inne i vår vackra Stenlada hittar finner man handplockad inredning för både trädgård och orangeri…

Hos oss får du experthjälp och svar på Dina frågor om odling vare sig det gäller odling i pallkrage eller trädgårdsland! Vilken häckväxt och hur djupt skall jag gräva? -Vilka frukträd skall jag plantera? Hos oss ställer du Alla dina trädgårdsfrågor!

Vårt sortiment är brett och Består av de bästa delarna från respektive områden: FRUKTTRÄD, BÄRBUSKAR, SÄSONGSVÄXTER, LÖKVÄXTER, PRYDNADSTRÄD, HÄCKVÄXTER, TRÄDGÅRDSROSOR, PERENNER M.M.

Meningen är att sortimentslistor skall skapas för hemsidan, men maila redan nu din förfrågan/beställning till: kontakt@groovygarden.se. Se vidare under kontakt.

Beställningstjänst

Våra kunder har alltid uppskattat vår förmåga att i allra yttersta mån tillgodose ert speciella behov av växter, buskar, rosor, träd perenner, krukväxter, lökar m.m.

Det vi för tillfället inte har hemma i sortimentet ser vi till att skaffa från våra duktiga odlare i Sverige och Europa. Vi kan snabbt lösa speciella förfrågningar och vi kan hantera mycket stora volymer i snabba leveranser! Det är bland annat detta som gjort Groovy garden så populärt vid häckbeställning!

Hemleverans

Vi levererar med glädje hem direkt till er trädgård/uteplats, leveranser sker dagligen och till mycket förmånliga priser. Passa på att boka hemkörning nästa gång du gör inköp hos oss!